Ženski dan - Meditacija u pokretu, vežbe za lepotu duha i tela

# radionica CHI GONG VEŽBI
# Kulturni centar REX, Jevrejska 16
# Subota, 21. novembar, od 15h-18h

 
Na radionici ćemo naučiti osam Baduanjin vežbi koje ćete moć kasnije i same da vežbate kod kuće. Sve polaznice će dobiti besplatnu skriptu sa uputstvima kako se pokreti izvode i koje energetske kanale pokreću.

BADUANJIN SU DREVNI MUDRAC OBJAŠNJAVALI KAO POKRETE KOJI LEČE SVE BOLESTI A UJEDNO SU LEPI ZA OKO. NA NAŠ JEZIK PEVEDENE SU KAO „OSAM BROKATA“

Radionicu vodi internacionalna instruktorka Tai Chi Chuana, Isidora Milošević, koja se bavi holističkim pristupom čoveku u centru SFERA. Detaljnije na www.holistickicentarsfera.in.rs ili 063 78 08 132

Potrebno je poneti udobnu odeću i obucu!

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i …puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga!

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene i prijateljice, ćerke, koleginice, komšinice, mame, bake…Prostor i program su prilagodjeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu (obavestite nas kakve potrebe imate da bismo mogle da vas podržimo na dobar način).

Dobrodošle!

Ženski Dan u 2009. godini se nastavlja i - proširuje!

Program Ženski dan smo započele u 2008., i nastavljamo ga i u ovoj godini. Sa preko 300 žena koje su učestvovale u programu, imamo još  i više entuzijazma da nastavimo da ulažemo u poboljšanje slobodnog vremena žena u našem gradu. Pripremile smo uzbudljiv program sa nekim novim fantastičnim ženama sa kojima ćemo saradjivati, kao što ćemo neke već poznate sa naših vidjanja videti ponovo!
Takodje nam je zadovoljstvo da najavimo širenje programa Ženski dan u Novom Sadu, koji već uspešno teče…više o programu na www. n-l-o.org. Obavestite prijateljice!

O Ženskom danu više na: www.zenergija.org

..............................................................
Žene na delu
MIleševska 7/6
11000 Beograd
t/f: +381.11.2455.846
e-mail: zenenadelu@gmail.com
www.zenergija.org
 

Žene na delu
Mileševska 7/6
Tel/fax: +381.11.2455.846
zenenadelu AT gmail DOT com
[Tim ŽND]
Zoe, Sunčica, Majda, Marko, Marija i Milica, Tea + Bojana