Ženski dan -Polećemo, vežite se...

radionica SALSE
Kulturni centar REX, Jevrejska 16
Subota, 26. septembar, od 15h-18h

Posle letnje pauze kreće jesenje zagrevanje i razmrdavanje. Poslednje subote u septembru igramo SALSU. Učimo  osnovne korake salse i plešemo u ritmu. Učimo kako nam se kreću ruke, telo, kako da plešemo bez partnera-footwork, lady stilyng, ali takodje učimo korake i kada  imamo društvo i radimo u paru.

Potrebno je poneti udobnu odeću i obuću!

Program će poslednje subote u septembru voditi Jasna Kovačević koja se bavi plesom više od deset godina. Počela je sa standardnim i latinoameričkim plesovima. Bila je u plesnoj školi "Beodance" kao članica revijalnog tima. Nakon toga neko vreme je živela u Portugaliji gde je pohadjala časove salse, LA stil, bila članica studentskog tima, radila  nastupe.  Tamo je naučila angolski ples kizombu, vrlo popularan u Portugaliji i po povratku u Srbiju osnovala sopstvenu školu. Danas drži časove, organizuje seminare, pravi plesne večeri.

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i …puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga! Trudićemo se da i ovoga puta donesemo besplatne primerke ženskih publikacija, knjiga i brošura.

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene i prijateljice, ćerke, koleginice, komšinice, mame, bake… Prostor i program su prilagodjeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu (u tom smislu nas obavestite kakve potrebe imate da bismo mogle da vas podržimo na odgovarajući način).

Dobrodošle!

Ženski Dan u 2009. godini se nastavlja i - proširuje!

Program Ženski dan smo započele u 2008., i nastavljamo ga i u ovoj godini. Sa preko 300 žena koje su učestvovale u programu, imamo još i više entuzijazma da nastavimo da ulažemo u poboljšanje slobodnog vremena žena u našem gradu. Pripremile smo uzbudljiv program sa nekim novim fantastičnim ženama sa kojima ćemo saradjivati, kao što ćemo neke već poznate sa naših vidjanja videti ponovo!
Takodje nam je zadovoljstvo da najavimo širenje programa Ženski dan u Novom Sadu, koji već uspešno teče…više o programu na www. n-l-o.org . Obavestite prijateljice!

O Ženskom danu više na: www.zenergija.org
 

Žene na delu
Mileševska 7/6
Tel/fax: +381.11.2455.846
zenenadelu AT gmail DOT com
[Tim ŽND]
Zoe, Sunčica, Majda, Marko, Marija i Milica, Tea + Bojana