NLO konačno ima svoj sajt

u

Novosadska lezbejska organizacija (NLO) je dobila svoj sajt - http://www.n-l-o.org.
NLO je sestrinska organizacija Žena na delu sa kojom uspešno sarađujemo na raznim nivoima - od opšte podrške, do vrlo konkretne saradnje na projektu Ženski dan koji je od ove godine započeo i u Novom Sadu. Deo te saradnje su i (sada već) višegodišnji napori da uspostavimo sajt NLO.

Taj proces je od svog početka imao razne faze, ali konačno su naši zajednički napori urodili plodom kroz jedan pregledan i vizuelno privlačan sajt koji ima za cilj da promoviše aktivnosti NLO, ali i da bude resurs za sve one koje zanima tematika lezbejske egzistencije i kulture, kao i feminističke politike.

U poslednjih nekoliko godina NLO je razvio veliki broj zanimljivih i kreativnih projekata - LGBT bioskop, savetovalište za lezbejke i biseksualne žene, kreativne radionice, kao i jedini umetnički lezbejski festival kod nas "L'art pour l'action". Od jeseni 2008. aktivnosti NLO se održavaju u Crnoj kući - alternativnom kulturnom centru u Novom Sadu.

Tim Žena na delu je veoma ponosan što je mogao doprineti aktivnostima ove uzbudljive organizacije i nadamo se da ćete na redovnoj bazi posećivati sajt NLO!

 

Žene na delu
Mileševska 7/6
Tel/fax: +381.11.2455.846
zenenadelu AT gmail DOT com
[Tim ŽND]
Zoe, Sunčica, Majda, Marko, Marija i Milica, Tea + Bojana